pátek 19 duben 2024
Text Size

Vodafon uzavřel smlouvu s Netflixem a přináší jeho videotéku svým zákazníkům

Uzavřené partnerství znamená, že ti, kteří používají Vodafone TV mohou získat přístup k množství filmů, seriálů, dokumentů a třeba i dětských pořadů, společnosti Netflix. Foto: Vodafone

 

„Dosud naše televize obsahovala přes 130 televizních kanálů, bohatou videotéku a nyní dál posiluje své postavení. Nově, díky našemu partnerství s Netflixem, získávají zákazníci další obrovské množství prvotřídního obsahu – vše přehledně na jednom místě. Tímto krokem Vodafone TV upevňuje své postavení jako nejlepší zábavní platforma pro rodiny. Je na místě připomenout, že skupina Vodafone už je druhým největším poskytovatelem placené televize v Evropě,“ říká Quique Vivas, viceprezident Vodafonu Czech Republic pro nefiremní zákazníky.

Největší výhodou přístupu k Netflixu přes Vodafone má být podle zaslané tiskové zprávy to, že obě služby budete platit jednou fakturu Vodafonu a tudíž nepotřebujete Netflixu dávat vaši kreditní kartu. Na druhou stranu pro přístup k Netflixu můžete používat pouze aplikaci umístěnou na set-top boxu Vodafone TV (u některých STB má ještě během týdne dojít k aktualizaci), který je připraven i na sledování pořadů ve 4K.

Zájemci o Netflix mohou využít tři různé nabídky předplatného:

  • Basic (199 Kč) – sledování na jednom zařízení ve standardním rozlišení,
  • Standard (259 Kč) – dvě zařízení v rozlišení HD,
  • Premium (319 Kč) – čtyři zařízení a sledování klidně i v rozlišení Ultra HD (4K).

 

Číst 1575 krát Naposledy změněno středa, 19 srpen 2020 00:35

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.