čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Oceněná Hi-Fi sluchátka Philips Fidelio X3 vstupují do prodeje

Mušlová sluchátka přes uši mají certifikaci Hi-Res Audio a mají nabízet „unikátní a výjimečnou audio produkci“. Získala jak designovou cenu IF, tak Red Dot. Foto: TP Vision

 

Pro návrh poslední verze populárních sluchátek (9799 Kč) bylo využito vysoce kvalitních materiálů (kůže plus kov), akusticky propustné tkaniny značky Kvadrat a měniče s neodymovým magnetem o průměru 50 mm se naklánějí pod úhlem 15°. Kabel přes který se připojují má tři metry a je odnímatelný, resp. vyměnitelný, a využít ho můžete jak s 3,5mm konektorem typu jack, tak s konektorem o průměru 6,3 mm. Náušníky jsou z paměťové pěny, vnitřní sluchátkový oblouk je lehký a měkký.

ČTĚTE TAKÉ: Test sluchátek Philips Fidelio X3

Maximální příkon sluchátek je 500 mW, impedance 30 ohmů a kmitočtové pásmo jde od 5 do 40.000 Hz. Čistá hmotnost je udávána na 435 g.

 

 

Číst 1765 krát Naposledy změněno neděle, 19 prosinec 2021 06:53

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.