úterý 16 duben 2024
Text Size

Dostupná sluchátka Sennheiser CX 400BT nabídnou měniče z vlajkového modelu značky

Těšit se můžete především na reproduktorky o průměru 7 mm ze Sennheiser Momentum True Wireless 2, na Bluetooth 5.1 a také na frekvenční rozsah 5 Hz až 21 kHz.Foto: Sennheiser

Sluchátkové pecky pořídíte v černé nebo bílé barvě za 5.290 Kč. Pracují přes zmiňované Bluetooth s kodeky aptX, AAC a jednoduchým SBC; profily BT udány nebyly.

Sluchátka můžete propojit s více zařízeními Bluetooth a k jejich správě využít aplikaci Sennheiser Smart Control. K dispozici jsou jak pro ty, kteří mají Android, tak pro ty s iOS. Zabudované mikrofony pak využijete pro hands-free či pro příkazy hlasovým asistentům, které ovšem zatím nejsou v češtině či slovenštině.

Hmotnost jednoho sluchátka je 6 g a vystačí na až 7 hod. poslechu. K dobití pro dalších 13 hod. lze využít speciální pouzdro vážící 49 g, včetně obou sluchátek. Jinak má dobíjení sluchátek trvat asi 1,5 hod., pokud nemáte čas, je tu desetiminutové rychlodobíjení pro hodinu poslechu.

Číst 1495 krát Naposledy změněno sobota, 05 září 2020 13:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.