pátek 29 březen 2024
Text Size

Tichá klávesnice a myš Logitech MK295 Silent Wireless Combo

Nová sada obsahuje kompaktní myš a odolnou klávesnici standardní velikosti vše s novou firemní technologií SilentTouch. Ta má snížit hlučnost při psaní a klikání myší (ve srovnání s předešlým modelem MK270) o plných 90 %. Foto: Logitech

 

Sada se dodává v tmavošedé a světlešedé barvě za 969 Kč (na webu výrobce je označení „grafitová“ a „nažloutlá“) a ke koupi bude od konce září. Tmavá varianta pak má mít českou lokalizaci. Klávesnice je odolná proti náhodnému rozlití tekutiny, odolné jsou také klávesy a obě verze mají podle výrobce „robustní sklopné nožky s nastavitelnou výškou“. Komunikaci zajišťuje přijímač USB, takže potřebujete jedno volné rozhraní.



Napájení myši obstarává jedna tužková baterie (AA), v případě klávesnice jsou to dvě a všechny najdete v balení. Výdrž je u klávesnice udávána na až 36 měsíců, u myši na 18 měsíců. Sada je určena pro operační systém Windows ve verzi 7, 8 a 10, poskytována je dvouletá záruka.

Fotografie ve vyšším rozlišení na redakčním Twitteru.

Číst 1321 krát Naposledy změněno čtvrtek, 10 září 2020 10:40

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.