úterý 16 duben 2024
Text Size

Philips TV & Sound: dětská elektronika v době koronavirové

Novinky typu barevná drátová sluchátka, bezdrátová svítící sluchátka a bezdrátový reproduktor s mikrofonem jsou určeny pro ty nejmenší. A jsou také patřičně vybaveny k jejich ochraně. Foro: TP Vision

 

Bezdrátová sluchátka Philips TAKH402 (1.699 Kč) v modré a fialové mají LED světla na náušnících, které tak mohou svítit červeně, zeleně, modře nebo v kombinací všech tří barev. Určena jsou jako doplněk k mobilu či tabletu a připojují se přes Bluetooth, přičemž na jedno nabití vydrží až 20 hodin. Nastavitelný sluchátkový oblouk je možné „bez poškození“ kroutit či ohýbat, součástí balení jsou i ozdobné nálepky. Díky omezení hlasitosti na 85 dB jsou zároveň sluchátka pro dětské uši i bezpečná.

Philips TAKH402.

 

Drátová sluchátka Philips SHK2000 (559 Kč) mají taktéž omezení hlasitosti pro bezpečný poslech a nechybí ani speciální měkké polstrování. K dostání jsou ve dvou barevných kombinacích – modro-zelené a růžovo-fialové.


Za 1.399 Kč si budete moci pořídit další „dětský“ produkt – bezdrátový Bluetooth reproduktor s mikrofonem,  Philips TAS4405N. Sada umožňuje, pro široké publikum, předvádět oblíbené písničky, vyprávět vtipy nebo cokoli jiného bez obav, že vaše dítě někdo neslyšel. To alespoň tvrdí tisková zpráva a doplňuje, že „…vše jde nahrávat na kartu MicroSD, přenést do počítače a kdykoli znovu přehrát. Ovládání a párování mikrofonu je velmi snadné, na reproduktoru jsou tlačítka přehrát/pozastavit, nahrávání, zdroj a ovládání hlasitosti. Na jedno nabití vydrží reproduktor až 6 hodin…“

Číst 1470 krát Naposledy změněno pátek, 18 září 2020 08:36

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.