úterý 16 duben 2024
Text Size

Začíná se prodávat levný přenosný Technisat TechniRadio 6 IR nejen pro VKV a DAB

Známý výrobce představil rozhlasový přijímač kombinující v sobě VKV/DAB a internetové kanály. Ke koupi bude v bílé a v černé. Foto: Technisat

 

Dobře vybavený nástupce 5 IR představuje levný přijímač (1.899 Kč), který navíc koření Bluetooth a barevný displej s úhlopříčkou 6,1 cm, rozlišením 240 x 320 bodů a podporou funkcí SlideShow a catSLS.

Pro každý z tunerů je vyhrazeno 20 pozic pro uložení stanic, zabudovaný zesilovač s ekvalizérem má výkon 3 W (RMS). Díky Bluetooth 4.2 (EDR, A2DP) můžete streamovat hudbu z vašeho mobilu, napojení na internet provedete přes Wi-Fi 4; frekvence nebyla oznámena.

Ovládání rádia obstarávají otočné voliče a tlačítka na přední straně, využít můžete i aplikace Connect. Příjemnými funkcemi jsou pak například budík s odložením buzení a automatické nastavení času po výpadku proudu.

TechniRadio 6 IR lze napájet z externího zdroje 230 V nebo přes levný akumulátor Nokia BL-5C (Li-Ion, 1050 mAh), který ale není součástí balení (přijde na asi 130 Kč).

A ještě upozornění od místního zastoupení – v současné verzi firmwaru není podpora českého menu. Ta přijde o něco později s aktualizací.

 

 

Číst 1664 krát Naposledy změněno čtvrtek, 24 září 2020 12:07

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.