pátek 29 březen 2024
Text Size

T-Mobile TV ohlásila 176.000 zákazníků, nárůst oproti loňsku dělá 41 %

Kombinovaná služba IPTV/VoD (internetová televize a videopůjčovna) skoro úplně přešla na novou platformu a převedeno bylo už 125.000 uživatelů. Foto: T-Mobile

 

Videotéka, která má nabízet téměř tisíc hodin pořadů je nyní, jako poděkování spojené „s komplikacemi přechodu“, pro zákazníky T-Mobile TV zcela zdarma, a to od 10. října 2020 do 15. ledna 2021. V nabídce najdete stálice, jako Postřižiny, Okresní přebor či Čára, společně dokumenty od BBC Earth, Discovery a Viasatu a nechybí ani tituly pro děti či výukové seriály z matematiky, fyziky, biologie a zeměpisu. T-Mobile pro ni rovněž připravil sestřihy nejzajímavějších momentů z anglické, španělské, německé a italské fotbalové ligy, tenisu, cyklistiky, motorismu a dalších sportů.

Videotéku najdou diváci v menu své T-Mobile Televize a není prý zapotřebí ji nějak speciálně aktivovat. Všechny tituly tak mají být do 15. 1. 2021 zdarma. Po tomto datu bude Videotéka dostupná jen pro předplatitele a měsíčně přijde na 99 Kč.

Videotéka také bude zdarma dostupná pro majitele T-Mobile SAT TV a T-Mobile Optic TV.

 

Číst 1395 krát Naposledy změněno středa, 21 říjen 2020 13:39

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.