sobota 20 duben 2024
Text Size

Bose Sleepbuds II: aktivní špunty do uší pro lidi s poruchami spánku

BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose, uvedl špunty do uší (nikoli „špunty“ jako sluchátka), které mají pomoci usínat nejen tam, kde panuje nežádoucí hluk. Foto: Bose

 

Špunty za 7.490 Kč pracují s dvojím systémem odhlučnění. Jednak využívají důkladné mechanické tlumení pomocí silikonových koncovek a jednak speciálně navržené zvuky, které jsou pouštěny do uší a tak pomáhají maskovat okolní ruchy a uklidnit mysl.

Bose Sleepbuds II jsou velmi malé a společně s miniaturními vyjímatelnými reproduktorky by se měly vejít do uší i tak, že by neměly překážet ani při spaní na boku. Podle výrobce, cituji, „Z uší vyčnívají méně než špunty prodávané v lékárně.“

Druhá generace výrobku má vylepšenou konstrukci s oválným designem a také novou povrchovou úpravu eliminující přenášení zvuků při posunu hlavy po polštáři. Aplikace pro ovládání Bose Sleepbuds II (Android i iOS) navíc nabízí rozšířenou paletu uklidňujících zvuků a funkci osobního budíku s možností definování několika časů, nastavením opakování a postupným zesilováním hlasitosti.

 

Číst 1401 krát Naposledy změněno čtvrtek, 29 říjen 2020 12:55

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.