pátek 29 březen 2024
Text Size

Canon Pixma TS7450 pro práci i zábavu

Domácí multifunkční tiskárna střední třídy pracuje s formátem A4, čtyřbarevným velkoobjemovým inkoustovým systémem a nechybí jí ani automatický podavač různých druhů dokumentů. Foto: Canon

 

Při ceně 2.300 Kč je určena pro dnes dosti častou práci z domova a také pro kreativní využití jako třeba pro fotografie, nažehlovací obtisky či personalizované etikety. Dovoluje připojit široké spektrum zařízení, včetně telefonů a tabletů, zabudovaný displej typu OLED má úhlopříčku 3,7 cm (1,44") a je tu i indikace pro kontrolu hladiny inkoustů.

Automatický podavač dokumentů dovoluje skenovat nebo kopírovat až 35 stran bez vašeho zásahu a dvoucestný systém podávání papíru umožňuje současně vložit různé typy a formáty bez nutnosti ručního ovládání při tisku a skenování.

Funkce Pixma Chat Print pak umožňuje sdílet a tisknout obrázky z aplikace Facebook Messenger, využít jde ale například i služeb Apple AirPrint a Mopria.

 

Číst 1439 krát Naposledy změněno neděle, 08 listopad 2020 11:49

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.