pátek 19 duben 2024
Text Size

Malé domácí spotřebiče Gorenje by Ora Ïto 2021 s osobitým provedením

Řadu nových kuchyňských spotřebičů navrhoval světově proslulý designér Ito Morabito a zahrnuje stolní, ruční a tyčový mixér, rychlovarnou konvici, kuchyňskou váhu a toustovač. Foto: Gorenje

 

Vše je provedeno v minimalistickém designu a jde o další kolekci tohoto francouzského návrháře pro společnost Gorenje. Ta s ním ostatně spolupracuje už více než deset let.

A co bylo uvedeno?

Kuchyňská váha KT10ORAW (699 Kč) s povrchem z tvrzeného skla a LCD displejem zváží cokoli do 10 kg. Díky funkci „vynulování“ můžete postupně přidávat suroviny a dovažovat, snadná by podle výrobce měla být i údržba.

 

Ruční mixér...

Ruční mixér M400ORAW (1.199 Kč) má ergonomickou rukojeť, která ukrývá ovládání s přepínáním rychlostí (pět stupňů). Výhodou je také pomalý náběh zabraňující znečištění okolí v počáteční fázi šlehání nebo hnětení.

 

Rychlovarná konvice...

Rychlovarná konvice K15ORAW (1.299 Kč) s objemem 1,5 l, má dvojitou nerezovou stěnu a otočnou základnu.

 

Stolní mixér...

Stolní mixér B800ORAW (1.599 Kč) má výkon 800 W a tři rychlosti. Odolná nádoba je opatřena odměrkou pro dávkování.

 

Toustovač...

Toustovač T800ORAW (1.399 Kč) má podsvícená  ovládací tlačítka, šest úrovní ohřevu i funkci rozmrazování. Studené stěny brání případnému popálení.

Tyčový mixér HB600ORAW (799 Kč) má výkon 600 W, čtyřbodové ostří a tlačítko turbo pro okamžité zvýšení výkonu.

 

Číst 1301 krát Naposledy změněno pondělí, 25 leden 2021 16:29

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.