pátek 29 březen 2024
Text Size

Atmedia zahájila spolupráci s M7 Group pod kterou patří i Skylink

Spolupráce se bude týkat stanic Skylink 7, což je vlastní kanál, a Canal+ Domo. Obě stanice tak budou od 1. února 2021 zapojeny do peoplemetrového měření televizní sledovanosti. Foto: archiv

 

„V první fázi spolupráce se zaměříme na odborné poradenství a zapojení obou televizních stanic do peoplemetrového měření sledovanosti. V dalším období bychom spolupráci rádi rozšířili do jiných oblastí,” přibližuje Michaela Vasilová, Managing Director Atmedia.

ČTĚTE TAKÉ:

Podzimní seriálová dramata: HBO přinese Vlast a Medvědín, Skylink 7 politický thriller Černý baron 

Skylink Anténa+: nové pozemní placené vysílání v DVB-T2 

Stanice Canal+ Domo pro vaření a péči o dům a zahradu 

V současnosti zastupuje společnost Atmedia na českém trhu 28 tematických televizních stanic, z nichž 23 je zapojeno do oficiálního elektronického měření sledovanosti. Poslední nedávnou změnou bylo rozšíření portfolia o Televizi Seznam. Celkově vzato měsíčně osloví tematické televizní stanice zastupované Atmedia 5,7 milionu diváků.

Televizní stanice Skylink 7 oslaví začátkem února druhé výročí zahájení vysílání. Divákům internetové a satelitní televize Skylink přináší pestrou škálu pořadů různých typů a žánrů a nabízí jim také exkluzivní premiéry zahraničních seriálů. Mezi ty nejúspěšnější patří norský seriál z fotbalového prostředí Domácí hřiště, francouzské politické drama Černý baron a nejnověji i polský seriál o špiónech a terorismu – Nelegální.

Canal+ Domo je historicky první stanice z produkce Groupe Canal+ na českém a slovenském trhu. Vysílána je v českém znění a určena všem, kdo mají rádi domácí pohodu. Zaměřuje se na zvelebování interiérů a exteriérů, na design a hlavně na vaření.

 

Číst 1393 krát Naposledy změněno čtvrtek, 28 leden 2021 10:04

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.