Vytisknout tuto stránku

Atmedia zahájila spolupráci s M7 Group pod kterou patří i Skylink

Spolupráce se bude týkat stanic Skylink 7, což je vlastní kanál, a Canal+ Domo. Obě stanice tak budou od 1. února 2021 zapojeny do peoplemetrového měření televizní sledovanosti. Foto: archiv

 

„V první fázi spolupráce se zaměříme na odborné poradenství a zapojení obou televizních stanic do peoplemetrového měření sledovanosti. V dalším období bychom spolupráci rádi rozšířili do jiných oblastí,” přibližuje Michaela Vasilová, Managing Director Atmedia.

ČTĚTE TAKÉ:

Podzimní seriálová dramata: HBO přinese Vlast a Medvědín, Skylink 7 politický thriller Černý baron 

Skylink Anténa+: nové pozemní placené vysílání v DVB-T2 

Stanice Canal+ Domo pro vaření a péči o dům a zahradu 

V současnosti zastupuje společnost Atmedia na českém trhu 28 tematických televizních stanic, z nichž 23 je zapojeno do oficiálního elektronického měření sledovanosti. Poslední nedávnou změnou bylo rozšíření portfolia o Televizi Seznam. Celkově vzato měsíčně osloví tematické televizní stanice zastupované Atmedia 5,7 milionu diváků.

Televizní stanice Skylink 7 oslaví začátkem února druhé výročí zahájení vysílání. Divákům internetové a satelitní televize Skylink přináší pestrou škálu pořadů různých typů a žánrů a nabízí jim také exkluzivní premiéry zahraničních seriálů. Mezi ty nejúspěšnější patří norský seriál z fotbalového prostředí Domácí hřiště, francouzské politické drama Černý baron a nejnověji i polský seriál o špiónech a terorismu – Nelegální.

Canal+ Domo je historicky první stanice z produkce Groupe Canal+ na českém a slovenském trhu. Vysílána je v českém znění a určena všem, kdo mají rádi domácí pohodu. Zaměřuje se na zvelebování interiérů a exteriérů, na design a hlavně na vaření.

 

Číst 1429 krát Naposledy změněno čtvrtek, 28 leden 2021 10:04