úterý 16 duben 2024
Text Size

Nová mini klávesnice Tesla Device D8 mini nejen pro boxy s Androidem

Je malá a lehká s podsvícenými tlačítky. Navíc používá levný a lehce výměnný akumulátor a zajímavostí je i magneticky uchycený „dongle“ přes který komunikuje se zařízením. Foto: Tesla

 

Použit byl klasický akumulátor Nokia BL-5C s udávanou výdrží až 20 hodin, který najdete pod snadno otevíratelným krytem na zadní straně. Ten skrývá i USB člen, zmiňovaný „dongle“, nebo můžete využít zabudované Bluetooth, takže ho připojíte ke vcelku libovolnému zařízení. Výrobce mluví o Smart TV, tabletu, boxu s o.s. Android nebo počítači.

Na horní straně je rozměrná dotyková destička zvládající i gesta, pod ní klávesnici s výborným rozložením, kterou si můžete nechat podsvítit sedmi různými barvami. Vše si lehce nastavíte klávesovou zkratkou.

Rozměry mini klávesnice (699 Kč) jsou 150 x 20 x 100 mm, hmotnost 130 g. Akumulátor se dobíjí přes microUSB.

 

Číst 1501 krát Naposledy změněno středa, 03 únor 2021 07:57

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.