pátek 29 březen 2024
Text Size

Bezdrátová sluchátka Sennheiser HD 250BT s řadou profilů Bluetooth

Sluchátka v podobě klasických mušlí na uši nabízejí několik zajímavých vlastností. Například paměť pro osm zařízení, která lze používat bez nutnosti opakovaného párování. Foto: Sennheiser

 

Za 1.830 Kč toho ale dostanete podstatně více. U Bluetooth jsou tou nejdůležitější věcí tzv. profily, které určují s čím se propojí. Tady najdete HSP, HFP, AVRCP a A2DP, je tu také několik kodeků pro přenos hudby – aptX, aptX Low Latency (LL), AAC a SBC.

Sennheiser HD 250BT se pyšní frekvenčním rozsahem 20 Hz – 22 kHz, nechybí funkce hands-free a vestavěný akumulátor typu Li-Pol (190 mAh) má poskytnout dostatek energie pro 25 hodin poslechu. Doba do plného nabití je udávána na asi tři hodiny, dobíjecím konektorem je už symetrický USB-C.

Sluchátka můžete propojit s aplikací Sennheiser Smart Control (pro Android i iOS), která navíc dovolí upravit frekvenční charakteristiku reprodukce tak, aby vám co nejvíce vyhovovala.

Číst 1326 krát Naposledy změněno úterý, 09 únor 2021 04:46

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.