pátek 29 březen 2024
Text Size

Stanice Skylink 7 aneb Nová česká, nejen seriálová, perla

Nenápadně a pomalu se kanál spuštěný 7. února 2019 (to to letí!) propracovával k vlastní identitě. Teď už ji skutečně má… Ilustrace: archiv autora

Stanice o které jsem si zpočátku raději nemyslel nic (nerad si v tomto okamžiku tvořím rychlý názor) se během doby vyprofilovala dost jasně. A došla až k vysílání hodně kvalitní evropské tvorby počínaje francouzskou a dánskou a konče třeba polskou. A také se už dostala k tvorbě originální, jak jste si ostatně mohli přečíst v pondělí.

Stanici sleduji přes internetovou službu Skylink Live TV, kterou značka poskytuje zdarma každému, kdo má zaplacen nějaký satelitní balíček. I když ovládání je trochu své, dá se na něj přijít (rezervy jsou nemalé :) a navazování na poslední ukončenou pozici, resp. pořad, většinou pracuje i když pochopitelně ne vždy. Na 100 % (a dokonce ani na 90 %) ale nefunguje žádná služba IPTV a VoD i když tohle je pro diváky jednou z nejdůležitějších vlastností.

Ale nač dlouhé povídání. Pokud „sedmičku“ neznáte, seznamte se. V každém případě přeji dobrou chuť a nabízím alespoň výběr toho, co by vám rozhodně nemělo uniknout.

Takže tu mám takové malé seriálové minimum ze stanice Skylink 7:

P. S. I když jsem dlouho říkal „nemám názor“, nyní ho mám: „skvěle a jen houšť!“

Číst 1551 krát Naposledy změněno středa, 19 leden 2022 08:46

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.