čtvrtek 25 duben 2024
Text Size

Něco málo filmových dloubnutí: Avatar 2 pět minut po půlnoci a „nicmocový“ Strange New Worlds

AKTUALIZOVÁNO: Tak jsem vyčkal na přechod tak říkajíc „včerejško-dnešní“ a co myslíte? Byl tam nebo tam nebyl? No nebyl… Avatar 2 se po dnešní půlnoci nekonal (snímek zachycen v této době), ostatně videoslužba Disney+ se na oznámení času startu dvojky vykašlala a řeknu vám – zlaté Star Wars v kině o půlnoci… Ilustrace: archiv autora

AKTUALIZOVÁNO, 12. 6. 2023: dvojka Avatar podle mého nestojí za to hlavně z toho důvodu, že se z něj vytratilo kouzlo, resp. poetika jedničky, a příběh má logické chyby. Jediné, co je nádherné, je podvodní svět.

 

AKTUALIZOVÁNO:

  • 2:00 hod. – tak jsem to nevydržel a nešel spát. A stále nic…
  • 3:00 hod. – no jo, stále nespím a raději pracuji na věcech, které stejně musím udělat („volná noha“, nic zadarmo nedostanete), abych to prozkoumal. A stále… kulový s přehazovačkou!
  • 4:00 hod. – končím, to se už nedá a taky došla momentální práce… : ) a do další se mi nechce
  • ...
  • 7:43 hod. - Streamovací služba Disney+ se skutečně VYZNAMENALA! Ani teď ještě není dnešní premiéra Avataru II k dispozici! digirevue blahopřeje k dosaženému milníku!

Tak tedy milé Disney+: keci, kecičky, protože žádná premiéra se sedmého nekonala. To by to toiž muselo vypadat jinak!

 

Začněme ale zvolna… Star Trekem jménem „Strange New Worlds“. Tady ale vlastně není co říci. Je to dobré i když proměnlivé kvality a není to ani Picard a už vůbec to není třeba Voyager nebo Hluboký vesmír 9.

Tak se nám ten Star Trek nějak „rozvolňuje…“ Pomalu do Marvelu…

ČTĚTE TAKÉ: Něco málo filmových dloubnutí: „Tulsa King“ je jednoduše výborný

Streamovací služba Disney+ oznámila svou premiéru dvojky Avatara na 7. 6. 2023 bez času a vlastně bez jakéhokoli bližšího upřesnění. Před tím běžel, po kinech, snad jen na Google Play za nějaké tři stovky a také na iTunes. Na to běžná streamovací služba placená měsíčně pochopitelně nemá a i když se chystají na tzv. mimořádné platby (za mimořádné premiéry), hotovo to zatím nemají.

À propos vzpomněl jsem si jak jsem jednou šel na půlnoční premiéru nějakých Star Wars a bylo to… famózní… : ) : )

Tady to čekání bylo spíše : ( a nechápu, proč Disney+ úplně zbytečně naštvává své uživatele – podobně jako současná vláda – a zjevně vůbec nechápe, co řadě lidí čekajících na tento počin (a jsem přesvědčen, že tu nějací byli) vlastně dělá a co navíc dělá sama sobě!

Možná se ale nadšení pracovníků Disney+ kamsi vytratilo, nebo mají nějakou nesmyslnou politiku diktovanou od nějakého… na druhém konci planety.

Nebo je to prostě jen práce, za kterou jsou jistě dobře placeni, ale entuziasmus a invence jsou fuč!

P. S.: vydržel jsem (pracoval jsem) dnes až do zhruba jedné, ale ani v tuto dobu…

 

Číst 994 krát Naposledy změněno pondělí, 12 červen 2023 15:09

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.