pátek 29 březen 2024
Text Size

Vánoce 2021: TOP slevy na nejlepší testovaná rádia, set-top boxy, televizory a projektory

Jsou tu další tipy na dobré přijímače za ty nejlepší peníze. Pokud si vzpomínáte na průběh loňského a předloňského konce roku víte, že povánoční výprodeje byly tak nějak chudší, i když jistý pokles cen tu stále byl. Letos to vypadá opět hůře a vzhledem k epidemii nepochybně ještě nejsme v elektronice u konce. Kupujte, dokud to jde a jestli mohu radit, raději to dražší…! Foto: archiv autora

Najít v současné době dobré výrobky, které oproti testu, tedy v rámci posledního roku, zlevnily, je dost náročné. A počítejte s tím, že to bude ještě horší! Například stolní DAB rádio Kenwood CR-ST80DAB oproti testu, který proběhl nedávno o několik stovek zdražilo, řada z dalších, třeba i více než půl zpětně, vyjde v podstatě na stejno, nebo je doslova o pár procent levnější či dražší. Proto sem tentokráte zařazuji cokoli, kde je rozdíl (směrem do mínusu) alespoň 8-10 %. A buďme rádi i za ně! Už to je u většiny malý zázrak a odpovídá tomu i nízký počet v článku zmiňovaných výrobků. Až na set-top boxy, kde se nepodařilo najít vůbec nic! Na perly – obecně vzato – tu a tam ale stále ještě narazíte. Jako třeba na televizor Samsung QE55Q80A (dříve 35.990 Kč, nyní 19.990 Kč), Samsung QE55QN85A (49.990 Kč, nyní 24.990 Kč) s obrazovkou zvanou Neo QLED nebo na kousek níže uvedený projekční televizor Hisense s UKV, tedy ultra krátkou projekční vzdáleností (co to je).

Článek je dělaný jednoduše. Vzal jsem všechny své testy dobrých rádií s DAB, set-top boxů, televizorů a projektorů vycházejících letos na Televizním webu a digirevue (v tomto případě jde pochopitelně jen o výrobky s logem „digirevue doporučuje“) a podíval se, kolik dnes stojí, resp. jak velký je rozdíl v ceně oproti době, kdy jsem je testoval. Výsledkem je níže uvedený a nijak dlouhý seznam s někdejší a aktuální cenou a odkazem na test z něhož si sami uděláte obrázek.

Jako výjimku v článku najdete projekční televizor Hisense 100 L5F Laser TV (foto v úvodu – v perexu), který jsem zkoušel minulý rok, ale který má nyní tak úžasnou cenu (slevu), že jsem prostě nemohl odolat. A navíc je v ní plátno a montáž u vás doma!

Boomba!

ČTĚTE TAKÉ:

 

Gogen DAB 300 N.

Přijímače DAB

 

Hisense 55A7GQ.

Televizory

 

Epson EH-LS300 (pohled shora).

Projektory

 

Číst 3617 krát Naposledy změněno pátek, 18 březen 2022 20:39

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.