pátek 29 březen 2024
Text Size

Vybíráte nový televizor? Je tu nejen přehled trhu, ale i možné rozšíření pro starší TV

V několika článcích, které jsem připravil pro Televizní web jsme se snažili ukázat jednak nabídku TV s obrazovkou nevyžadující podsvícení, tedy s OLED, a jednak nabídku velmi rozměrných a přitom dostupných přijímačů bez ohledu na druh obrazovky. K tomu ještě přidávám dvě specialitky… Foto: archiv autora

Podzim vrcholí a ten stále ještě bývá, pro většinu domácností, časem nákupů toho nejdůležitějšího, totiž televizoru. Ten je jednak tou nejdůležitější komoditou spotřební elektroniky jako takové a jednak vrcholným zbožím nakupovaným před koncem roku. Podívejte se nejen na přehled nabídky českého trhu ve dvou kategoriích, ale také na možné oživení vašeho staršího či starého plochého přijímače novou „chytrou krabičkou“ s operačním systémem Android TV (případně Google TV).

U něj máte k dispozici celou řadu domácích či lokálních aplikací pro příjem internetové televize (IPTV) nebo on-line videotéky (VoD).

ČESKÝ TRH: PŘEHLEDOVÉ ČLÁNKY (TELEVIZNÍ WEB, externí odkazy)

 

A abyste si vybrali dobře, podívejte se ještě na trochu jiné i když dnes velmi aktuální hledisko zpracované v samostatném článku opět pro Televizní web: „Kolik ´žere´ vaše televize jak spotřebu snížit“

Číst 1231 krát Naposledy změněno úterý, 01 listopad 2022 05:25

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.