sobota 20 duben 2024
Text Size

Bublinkový Sodastreem celosvětově roste dvouciferně

Společnost FAST, autorizovaný dovozce výrobků značky Sodastream, uspořádala on-line tiskovou konferenci zaměřenou na výsledky firmy a chystané novinky na nejbližší dobu.Ilustrační foto: autor

 

Minulý rok, podle dovozce, dopadl z hlediska obratu dobře (koronakrize zapůsobila příznivě...) a značka celosvětově dvouciferně roste. Momentálně se Sodastreem nachází v asi 11 milionech domácností a v Česku najdete přes 3000 partnerů u nichž si vyměníte bombičku s CO2.

Poslední novinkou je právě uváděná omezená bílá edice Sodastreem Jet White (foto níže) se třemi lahvemi (plast bez BPA, objem 1 litr), bombičkou s potravinářským plynem CO2 a malinovou příchutí za cenu 1.799 Kč. V prodeji by měla být nejspíše od příštího týdne.

Číst 1268 krát Naposledy změněno pátek, 12 únor 2021 14:53

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.