pátek 29 březen 2024
Text Size

HBO GO ve slovenštině? Kurňa, kdo to má!

Společnost HBO Europe oznámila, že v důsledku narůstajícího zájmu o HBO GO na Slovensku jsou nejen pro předplatitele v této zemi nově dostupné slovenské titulky a dabing. Ilustrační foto: autor

 

Nechci se mýlit, ale na zahraničních streamovacích službách není slovenština příliš k mání (u Netflixu snad vůbec) nehledě na to, že si často pletou i samotný název země.

Nyní mají být, podle oznámení HBO Europe, na HBO GO k dispozici ve slovenštině seriálové hity z vlastní produkce, jako například všech osm řad Hry o trůny, Černobyl, Sedmilhářky a Euforie, a také novinky jako Mělas to vědět či Jeho temné esence. Nově je také slovenský dabing k dispozici u kultovního seriálu Živí mrtví.

Z filmů si mohou diváci vychutnat novinku režiséra Stevena Soderbergha Nechte je všechny mluvit s Meryl Streep v hlavní roli, posledních devět filmů ze série s Jamesem Bondem, filmy s Harry Potterem, klasiku Watchmen z roku 2009 nebo hity jako Zodiac, Krycí jméno U.N.C.L.E., Ocelová pěst či Tomb Rider.

ČTĚTE TAKÉ: HBO GO a na čem ho provozovat „s velkou obrazovkou“

Pro děti jde o animované snímky ze studia Disney (Blesk, Coco, Hledá se Nemo a Zootropolis) a z produkce Warner Bros – Pokémon detektiv Pikachu. K dispozici také bude dabing k novým řadám Tlapkové patroly, která se má vysílat koncem února. Každý si tak může, podle vlastních preferencí, vybrat a slovenská lokalizace je dostupná i v Česku, což je vidět na úvodním dnes odchyceném snímku obrazovky.

Na lokalizaci nových titulů HBO spolupracuje s dabingovým studiem Sunrise, a proto ve slovenských verzích uslyšíte hlasy Zdeny Studénkové, Diany Mórové, Juraje Kemky, Martina Mňahončáka, Martina Kaprálika, Iva Gogála, Kristíny Svarinské, Matěje Landla, Dušana Cinkota a mnohých dalších.

HBO GO je na Slovensku, stejně jako v Česku, k dispozici u operátorů, nebo i napřímo. Po registraci získává každý HBO GO na týden zdarma.

 

Číst 1269 krát Naposledy změněno pátek, 12 únor 2021 12:12

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.