úterý 16 duben 2024
Text Size

Zítra pokračuje Příběh služebnice. Tentokráte prý odbojový…

Výtečný seriál z dystopické společnosti postižené ženskou neplodností (jak zajímavé pro současnost; tím nemyslím kovidovou…) míří už do své čtvrté řady. Foto: HBO

Premiéru má ve čtvrtek 29. dubna na HBO GO (zajímalo by mě, kdo ty podivné doby určuje a jak) a z June (Elisabeth Moss) se stává, cituji ze zaslané zprávy, „nelítostná vůdkyně rebelů, která chce Gileádu vrátit úder.“

V hlavních rolích se vedle zmiňované Elisabeth Moss, vrací Joseph Fiennes, Yvonne Strahovski, Samira Wiley, Alexis Bledel, Ann Dowd, či Max Minghella. Producenty čtvrté řady jsou mj. Bruce Miller, Warren Littlefield a Elisabeth Moss. Seriál pochází z dílny MGM Television a mezinárodním distributorem je společnost MGM.

HBO GO úvodem ze 4. řady pustí hned tři epizody najednou. Škoda, že tohle neudělala třeba u nadějného seriálu Viktoriánky, kde odsypává díly jak šafránu. :)

 

Číst 1292 krát Naposledy změněno úterý, 27 duben 2021 16:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.