Vytisknout tuto stránku

Aplikace HBO Max stále není v Česku ke stažení, ale...

Na oficiálním tržišti aplikací Google Store jsem ji při přístupu z několika zařízení nenašel, pokud to trochu obejdete uvidíte… Snímky: autor z Google Store

HBO Max mělo v Česku startovat v únoru 2022, jak to nyní vypadá, resp. jak jdou neoficiální zprávy, bude zpoždění minimálně měsíční, ale jak říkám, nic není potvrzeno a i kdybych věděl s určitostí, říci nic nemohu, protože sliby jsou sliby (tedy alespoň v mém případě).

ČTĚTE TAKÉ: HBO Max dorazí 8. března. A bude levné

 

Pokud na Google Store obejdete „Česko“, uvidíte snímky, které jsem pro vás připravil. Jak ale bude on-line videotéka (VoD) skutečně v Česku vypadat a hlavně pro jaká zařízení bude k dispozici, nevíme. Pokud bude vypadat takto znamená to, že dosavadní skvělé dělení na filmy, seriály a děti, jaké má HBO GO, vezme za své. Pokud chcete rozdíl, podívejte se na nesmyslné dělení a problematické ovládání, včetně vyhledávání, u Amazonu nebo u Netflixu.

To je skutečně nálož!

A ještě drobnost: HBO Europe na můj dotaz odpovědělo, že se omlouvají a že mám vydržet, což se dá pochopit, takže „vydržme!“

A těšme se! Zadlužený Netflix s většinou hodně mizerným obsahem se asi moc netěší stejně, jako se netěší na úplné rozjetí Disney+.

 

Číst 1541 krát Naposledy změněno pondělí, 14 únor 2022 11:17