pátek 19 duben 2024
Text Size

Soutěž Hisense: vyhrajte parádní míče z MS ve fotbale 2022, Qatar Al Rihla League

Oficiální míč, s nímž se na přelomu listopadu a prosince bude hrát v Kataru na 22. Mistrovství světa ve fotbalu, má název „Al Rihla“, česky „Cesta“. Jeho podoba byla inspirována kulturou a architekturou a také tradičními arabskými plachetnicemi či katarskou vlajkou. Míč z dílny společnosti adidas má být rovněž nejrychlejší a nejpřesnější v historii a prošel dokonce testy v aerodynamickém tunelu. Foto: Hisense

 

Už je to na spadnutí! Blíží se největší svátek všech fanoušků nejsledovanějšího sportu planety – Mistrovství světa ve fotbale. Míč adidas, který můžete vyhrát byl inspirovaný právě oficiálním míčem MS FIFA World Cup Qatar 2022 a navíc k němu ještě dostanete i něco pro vytvoření pohodové atmosféry před televizní obrazovkou.

 

Parametry oficiální repliky skutečně nejsou k zahození…

Skvělé parametry má nejen originál, ale také replika oficiálního míče s certifikací FIFA Quality opět od značky adidas určená dokonce i pro „velmi intenzivní fotbalové tréninky“. Míč, o který soutěžíme, je vyroben bezešvou technologií (má bezešvý povrch, tzv. Thermal Bonding) a uvnitř najdete butylovou duši zajišťující stálý tlak. Texturovaná povrchová úprava pak má zaručit lepší kontakt s míčem a stabilnější trajektorii letu. Do soutěže ho, spolu s něčím navíc k zakousnutí a uhašení žízně, věnovala technologická společnost Hisense – oficiální sponzor MS ve fotbale 2022, která rovněž vyhlásila svůj „oficiální televizor“.

Televizor Hisense 65U7HQ.

 

Hisense 65U7HQ: oficiální televizor MS ve fotbale 2022

Sledování MS v teple a pohodlí domova pochopitelně vyžaduje televizor s pořádně velkou obrazovkou schopný přinést ostrý a nezkreslený obraz v dynamických scénách, tedy televizor ideálně se 120 Hz (viz níže), s prostorovým zvukem a také s chytrými funkcemi pro streamování zápasů, které nebudete moct vidět v přímém přenosu. Hisense, jako sponzor MS, doporučuje model 65U7HQ s úhlopříčkou plných 165 cm (65 palců). Má ale i menšího bratříčka…

Televizoru z nové řady U7HQ nechybí ani umělá inteligence, ani vrstva tzv. kvantových teček (Quantum Dot), které „…se postarají o přirozené barvy bez přesycení, správnou dynamiku obrazu a dokonalou reprodukci detailů v tmavých i světlých částech obrazu současně i za bílého dne. A i při těch nejdynamičtějších akcích bude obraz naprosto plynulý díky obnovovací frekvenci 120 Hz a technologii MEMC s vkládáním mezisnímku.“

 

Televizor Hisense 55U7HQ.

Hisense 65U7HQ pracuje také s technologií vysokého dynamického rozsahu HDR (co to je) a podporuje i kinotechnologii Dolby Vision (samozřejmě i HDR10, atd.) a také zvuk v Dolby Atmos. Obrazovka typu LCD (QLED) používá tzv. plošné (přímé) podsvícení Direct LED s nezávislými stmívacími zónami ve kterých se podsvícení reguluje vždy zvlášť a podle dané scény. Televizor má navíc herní režim, vyhlášené filmové režimy, jako IMAX Enhanced a Filmmaker Mode, a hlavně speciální sportovní režim. V tomto okamžiku si televizor nastaví parametry obrazu tak, aby maximálně vyhovovaly dynamice a rychlým scénám se snahou podat obraz co nejjasněji a nejostřeji.

Pro televizor dostupný jednak ve zmiňované velikosti 165 cm (G, spotřeba 111 kWh/1.000 hod.) a jednak ve 140 cm (55", G, spotřeba 84 kWh/1.000 hod.), jako model Hisense 55U7HQ, platí, že při koupi do konce 2022 dostáváte ještě roční balíček služeb internetové televize Antik TV (185 kanálů) v ceně. Navíc se řada televizorů Hisense od roku 2015 vyrábí v České republice ve známé továrně v Plzni.

 

Hrajte o míče… S Hisense…

 

Ceny pro tři výherce...

Pro každého oficiální replika míče "adidas Al Rihla" z MS ve fotbale 2022 plus nealko pivo : ) plus brambůrky : )

 

Soutěžní otázka…

Kolik stojí „chytrý televizor“ Hisense 65U7HQ na webu společnosti Hisense?

  1. 29.990 Kč
  2. 26.990 Kč
  3. 28.990 Kč

 

Odpověď posílejte do 17. listopadu 2022, včetně…

…na adresu „soutěž @ digirevue.cz“ a vždy uveďte následující údaje (bez nich není možné případnou výhru zaslat):

  • jméno a příjmení
  • plnou adresu
  • telefon (pro zasilatelskou službu)
  • e-mailový kontakt (pro oznámení)

 

Číst 926 krát Naposledy změněno pondělí, 21 listopad 2022 16:12

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.