pátek 19 duben 2024
Text Size

HBO The Last of Us: český dabing, původní název

Od časného rána můžete na HBO Max sledovat první díl dalšího apokalyptického seriálu v podstatě ze současnosti. Foto: HBO, Liane Hentscher HBO (perex)

„Dvacet let poté, co planetu zpustošila smrtící epidemie, se přeživší Joel a Tess vydávají na misi, která všechno změní.“ Tolik oficiální úvod k seriálu u něhož HBO opět na dotčené stránce neudává počet dílů v rámci první řady. Takže dodávám, že jich bude devět a mají být postupně (vždy po jednom) odvysílány až do 13. 3. 2023. Jak je bohužel také špatným zvykem, pokud si seriál nepustíte, nevidíte, že je dabován a v rámci prvního krátkého poslechu slušně.

ČTĚTE TAKÉ: Aristokratická „Angličanka“ (The English) má premiéru na HBO Max

The Last of Us, tedy Poslední z nás, vytvořili Neil Druckmann a Craig Mazin, hrají Bella Ramsey, Pedro Pascal, Nico Parker (na snímku), Merle Dandridge, Jeffrey Pierce, Gabriel Luna a mimo jiné také Anna Torv.

Určeno pro starší 18let.

 

Číst 1284 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.