úterý 23 duben 2024
Text Size

Policie Paříž 1905: druhá řada skvělého seriálu tento měsíc i u nás

V první řadě nejdražší seriál z produkce Canal+ byl u nás vysílán na výborné stanici Skylink 7, jako Policie Paříž 1900. Nyní k nám vstupuje přímo prostřednictvím nové streamovací služby Canal+… Obrazovka v úvodu: autor

 

Policie Paříž, první řada: jsme v Paříži roku 1899. V ulicích roste násilí a roztáčí se další kolo aféry Alfreda Dreyfuse obviněného ze špionáže a velezrady. Republika opět stojí na křižovatce a možná i před další revolucí. Navíc zemřel francouzský prezident (smrt měl zjevně výtečnou… podívejte se) a země se zdá slabší než kdykoliv předtím. Zachránit ji má Louis Lépine, policejní prefekt povolaný z penze.

ČTĚTE TAKÉ:

Nyní tu máme druhou řadu (6 dílů po 52 minutách) nazvanou „Policie Paříž 1905“. V Buloňském lesíku je nalezeno tělo muže a na příkaz policejního náčelníka Lépina se město začne čistit od prostituce. Vyšetřováním smrti muže je opět pověřen mladý inspektor Antoine Jouin (Jérémie Laheurte), čistěním města většina policejního sboru.

Kdy bude na streamovací službě Canal+ česká premiéra druhé řady seriálu Policie Paříž nebylo v tiskové zprávě uvedeno a vyplývá z ní pouze to, že „v průběhu června“. À propos kdybyste na Canal+ nemohli najít první řadu, zadejte „Police Paříž“ tak, jak to vidíte na úvodním snímku. Video službě se to tak nějak nepovedlo a řeknu vám – zlatý Skylink 7, a to včetně zasílání informací novinářům!

 

Číst 818 krát Naposledy změněno úterý, 30 květen 2023 06:40

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.