Vytisknout tuto stránku

HBO Max zcela nově? Už za chvíli! Tady jsou ceny, včetně sportu a olympiády Paříž 2024

Staronová videotéka, která u nás odstartuje 21. května, kdy dojde k přejmenování na Max a rozšíření o VoD Discovery+, včetně sportovních kanálů Eurosportu je už za rohem. Foto: Max

Společnost HBO dnes oznámila konečné ceny kompletních balíčků, včetně dodatečného sportovního. Ve všech variantách předplatného pak má být zahrnuto kompletní vysílání z Olympijských her v Paříži 2024, a to na živo i na vyžádání, tedy přes VoD (video on demand). Nicméně provozovatel upozorňuje, že nabídka předplatných se může lišit podle poskytovatele.

K TÉMATU: HBO Max po přejmenování 21. května zlevní Ale pouze v tarifu s reklamou

Vedle rozšířené streamovací služby „Warner Bros. Discovery“ se objeví vylepšená aplikace a k dispozici mají být i nové funkce, žánry a pořady z produkce Cartoon Network, DC, Discovery, Eurosport, HBO Originals, Max Originals, TLC, Warner Bros. a dalších.

Oznámené celkové množství obsahu má být – oproti současnému HBO Max – více než dvojnásobné!

 

Kolik vás to bude stát

K mání bude několik měsíčních a ročních variant předplatného a doplněk Sport, který si můžete přidat k jakémukoli předplacenému základu. Zatím bylo zveřejněno následující:

  • Standard: 219 Kč za měsíc, sledování obsahu na dvou zařízeních současně, rozlišení Full HD, až 30 položek ke stažení a následnému sledování off-line.
  • Premium: 299 Kč za měsíc, až čtyři zařízení současně, rozlišení Full HD nebo 4K, zvuk Dolby Atmos, pokud je k dispozici. Až 100 stažení obsahu pro sledování off-line.
  • Doplněk Sport: 70 Kč za měsíc, přenosy největších sportovních událostí (viz dále), včetně přímých přenosů kanálů Eurosport 1 a 2. Sledování na dvou zařízeních současně (bez ohledu na verzi předplatného), prodej balíčku pouze jako doplněk.

 

Co uvidíte?

Filmové novinky z produkce Warner Bros. a ze stávajícího HBO Max, jako jsou Barbie, „Aquaman a ztracené království“ nebo Wonka. Mezi filmy z rozsáhlé knihovny Warner Bros. např. Harry Potter, Paddington, Matrix, Temný rytíř, Joker či Pán prstenů.

Seriály jako The Last of Us, Bílý lotos, Euforie, Temný případ: Noční krajina, Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta či připravovaná komedie Franšíza. Novinkou produkce Max Originals (Tučňák či Vítejte v Derry) a Discovery („90 dní do svatby“, Zlatá horečka, „Dům na opravu“).

Sportovní doplněk nabídne všechny tenisové „grandslamy“ (Australian Open, French Open, Wimbledon a US Open) a tři cyklistické Grand Tours (Giro d'Italia, La Vuelta a España a Tour de France i Tour de France Femmes). K vidění bude rovněž 24 hodin Le Mans a všechny významné události Světového poháru v zimních sportech.

 

Číst 232 krát Naposledy změněno středa, 08 květen 2024 15:33