čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Světovou jedničkou v prodeji televizorů je opět Samsung. Už 15 let…

Korejská značka je celých patnáct let (v Česku čtrnáct), a to nepřetržitě, největším světovým výrobcem televizorů. Foto: Samsung

„Neexistuje úspěšnější výrobce televizorů…“ Situaci i za rok 2020 potvrdila, z hlediska tzv. globálních výnosů, agentura Omdia, podle níž Samsung Electronics ve 4. čtvrtletí 2020 dosáhl podílu 31,8 %, a za celý minulý rok 31,9 %.

ČTĚTE TAKÉ: Televizory Samsung 2021 – přicházejí zcela nové Neo QLED, očekávané MICRO LED a další „designovky“ (externí odkaz)

Během letošního roku výrobce očekává udržení své vedoucí pozice, k čemuž mu má napomoci zavedení a rozšíření klíčových produktů s vlastními technologiemi. Patří sem zcela nová řada televizorů Samsung Neo QLED, dále Samsung MicroLED a nové modely designových řad. Mluví se rovněž o tzv. „celofiremní koordinaci výrobních operací prostřednictvím programů dlouhodobé udržitelnosti.“

 

Číst 1426 krát Naposledy změněno neděle, 28 únor 2021 20:34

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.