pátek 29 březen 2024
Text Size

Nový hudební cyklus Samsung Music Galaxy Thursday přináší New Music Friday

Fanoušci si každý čtvrtek budou moct naladit na oficiální páteční představení novinek, pro které se ujal název New Music Friday. Foto: Samsung

Posluchači se tak mimo jiné dočkají dosud nezveřejněných rozhovorů s muzikanty a zpěváky, detailních záběrů z koncertů a ze zkoušek a chybět nebudou ani detaily ze zákulisních scén.

Nový cyklus vznikl ve spolupráci s hudebním vydavatelstvím Universal Music Group (UMG) a ti, kteří se zapojí, získají přístup k tvorbě mnoha umělců z celého světa, kteří s UMG spolupracují, včetně fotografií a videozáznamů z jejich života a spoustě multimediálního obsahu.

Natalia Lacunza (foto:Jorge Rico).

 

Akce, která každý týden přinese novou muziku zpravidla od začínajících umělců, se spouští po celé Evropě a první, kdo se včera představil, byl britský zpěvák a písničkář Yungblud, který ve své tvorbě mísí prvky popu, rocku a trapu.

V následujících týdnech vystoupí například španělská indie-popová zpěvačka Natalia Lacunza nebo nejnovější hvězda italské městské písničkářské scény Madame.

 

Madame (foto: Mattia Guolo).

 

Číst 1496 krát Naposledy změněno neděle, 14 březen 2021 10:50

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.