čtvrtek 18 duben 2024
Text Size

Uvedeny byly síťové adaptéry pro 230 V, TP-Link TL-PA7017P a sada TP-Link TL WPA7517 Kit

Tzv. powerline adaptéry jsou určeny pro rozvedení, resp. rozšíření dosahu bezdrátové sítě Wi-Fi do odlehlých koutů domácnosti, a to po stávajících rozvodech elektrické energie. Foto: TP-Link

Novinky jsou kompatibilní se zásuvkami standardu HomePlug AV2 a nabízejí, na zabezpečené datové síti, rychlost přenosu dat až 1 Gb/s. Podle výrobce se také nijak neinstalují a mají v sobě průchozí elektrickou zásuvku, takže o ni nepřijdete. Patentovaný režim úspory energie prý dokáže ušetřit až 85 % spotřeby.

ČTĚTE TAKÉ: Lokální síť LAN Devolo Magic 2 využívá stávající elektrické rozvody

Sada TL-WPA7517 Kit (1.590 Kč, samostatný adaptér 850 Kč) pak rovnou obsahuje dva adaptéry fungující až na vzdálenost 300 metrů. Následně je také k dispozici dvoupásmová síť Wi-Fi 5 s rychlostí až 300, resp. 433 Mb/s (pásmo 5 GHz). Ta navíc kopíruje původní síť, včetně síťového identifikátoru SSID a hesla. Nastavení můžete upravit jak přes webový prohlížeč, tak přes mobilní aplikaci tpPLC v češtině.

 

Číst 1168 krát Naposledy změněno čtvrtek, 25 březen 2021 11:16

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.