pátek 19 duben 2024
Text Size

Přenosná lampa Varta Stadium Light aneb Spousta světla nejen na chalupu

Nové pracovní světlo míří například na kutily a také na profesionály, kteří ocení docela výkonný a zcela mobilní světelný zdroj. Foto: Varta

Světelný tok je udáván na 1.450 lumenů (o něco víc než klasická 100wattová žárovka – viz připojená tabulka) a na maximální výkon by světlo za 1.099 Kč mělo vydržet svítit 2,5 hod., na střední (800 lm) 4,5 hod. a na minimální (200 lm) 15 hodin. Maximální dosah má být 45 m.

ČTĚTE TAKÉ: Test výtečné náhlavní svítilny Varta Outdoor Sports Ultralight H30R

Uvnitř Varta Stadium Light najdete diodu typu LED COB a akumulátor Li-Ion s kapacitou 5.200 mAh. Dobíjení obstará kabel microUSB a běžný zdroj (1-2,4 A, doba méně než 4 hod.), mělo by to ale prý jít i přes powerbanku. O stavu akumulátoru informuje dvoubarevná dioda (blikání, modrá plus červená).

Jak vidíte z fotografií, Stadium Light má výklopný stojánek, který si můžete nastavit v sedmi stupních, můžete ho ale také zavěsit na háček nebo třeba na hřebík. Neméně důležitá je i odolnost vůči prachu a vodě a krytí je v rámci standardu IP54 plus odolnost vůči pádu až ze 2 m. Záruka je 3 roky.

 

 

Díky zastoupení společnosti Varta, bych měl mít možnost přenosnou lampu i otestovat.

 

 

 

Číst 1256 krát Naposledy změněno čtvrtek, 22 duben 2021 15:49

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.