pátek 29 březen 2024
Text Size

Aktivní stereo reprosoustavy AQ M25 s digitálním zesilovačem a dálkovým ovladačem

Novinka tradičního českého výrobce přichází rovněž s analogovým vstupem, rozhraním USB (B) a také s podporou řady kodeků Bluetooth. Foto: AQ

AQ M25 (6.499 Kč, 8 Ω, ořech, černá) jsou multimediální reprosoustavy určené jako sekundární sestava pro počítač, do dětského pokoje nebo třeba do ložnice. Jde o klasické řešení v dvoupásmovém provedení s basreflexem. Kmitočtový rozsah v pásmu 8 dB je 53 Hz až 40 kHz, odstup signál/šum – 90 dB.

Osazeny jsou palcovým (25,4 mm) výškovým měničem a středobasovým reproduktorem o průměru 5" (127 mm) s polypropylenovou membránou.

Digitální zesilovač o výkonu 2x 30 W (RMS) a integrovaný převodník D/A pak mohou nahradit levnější řešení instalované v počítačích, noteboocích a v mobilních telefonech. Technologie AptX Low Latency v Bluetooth 4.2 (kodeky SBC, AAC, aptX a aptX-LL) zase přispěje k souhře obrazu se zvukem třeba při hraní videoher nebo sledování videí.

Rozměry reprosoustav jsou (švh) 160 x 296 x 215 mm, hmotnost: 3,6, resp. 3,7 kg.

 

Číst 1440 krát Naposledy změněno středa, 05 květen 2021 11:11

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.