sobota 20 duben 2024
Text Size

Sencor představuje set-top boxy nové generace, Sencor SDB 521 a Sencor SDB 5005

Více funkcí, propracovanější čipová sada a jak konektor HDMI, tak SCART pro napojení na starší televizor. To jsou novinky pro příjem českého DVB-T2/HEVC navíc za velmi nízkou cenu. Foto: Sencor

Oba modely stojí stejně – 599 Kč, oba také mají anténní vstup a výstup. Liší se především rozměry, SDB 5005 (foto v úvodu) má navíc i rozhraní pro digitální koaxiální audio výstup a učící se dálkový ovladač.

K TÉMATU: Antény Sencor SDA 212 a Sencor SDA 532 do pokoje i na ven

Sencor SDB 521.

Tunery zvládají příjem DVB-T2 až do režimu 1080p, 60 sn./s., nechybí EPG a nahrávání, resp. přehrávání živého televizního vysílání se zpožděním.

Díky rozhraní USB a zabudovanému multimediálnímu přehrávači můžete pouštět i muziku v MP3 a FLAC či videa v kontejnerech AVI a MKV.

Číst 1286 krát Naposledy změněno úterý, 04 květen 2021 10:07

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.