čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Napájení bez drátu na metr? Sem míří Motorola

Společnost oznámila uzavření partnerství s firmou GuRu Wireless, která přišla s unikátním systémem bezdrátového napájení. Obrázek: Motorola

Podle zaslané tiskové zprávy, Motorola hodlá, ve spolupráci s GuRu, představit naprosto novou generaci bezdrátově napájených zařízení u nichž bude funkce zaručena i na vzdálenost 1 m.

K TÉMATU: Co je to bezdrátové dobíjení

Technologie Guru RF Lensing má totiž zařízením poskytnout doslova prý „watty výkonu na metry“. Tato patentovaná technologie má představovat skutečnou revoluci a má také pomoci odstranit každodenní starosti s napájením.

Florian Bohn, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti GuRu k tomu řekl: „Jsme nadšeni, že můžeme spojit síly s lídrem v oboru, jehož cílem je zlepšit spotřebitelskou zkušenost. Společně představíme skutečnou mobilitu pro přenosná inteligentní zařízení a senzory IoT.“

 

Číst 1343 krát Naposledy změněno neděle, 30 květen 2021 17:25

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.