čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

I u nás se začínají prodávat elektrické koloběžky Kaabo určené do běžných i do extrémnějších podmínek

Společnost elem6 zařadila do svého portfolia novou značku, jejíž výrobky jsou určeny do měst i do terénu a podle výrobce mohou, na středně dlouhé vzdálenosti, nahradit například kolo nebo skútr. Foto: elem6

Mezi uváděnými výhodami je například bezúdržbovost (prakticky), možnost vzít si koloběžku sebou domů nebo do kanceláře, a také nabíjení ze zcela běžné sítě 230 V. Lze ji ale také dát do kufru auta a odvézt si ji na výlet. Koloběžky Kaabo do výkonu 1 kW určené pro český trh mají také, v souladu s legislativou, softwarový omezovač rychlosti na maximálních 25 km/h.

A co je u nás ke koupi?

 

Kaabo Skywalker Pro 8H.

Kaabo SkyWalker Pro – dva modely 8H a 10H s výkonem 500 W, resp. 800 W, určené do města. Skywalker 10H je o něco robustnější a výkonnější, na jedno nabití urazí až 65 km. Cena: od 19.990 Kč.

Kaabo Mantis (foto ovládání v úvodu) – hlavní řada se dvěma tisíci wattovými motory. Předností má být robustnost a stále ještě možnost koloběžky přenášet. Model s 800 W váží 24 kg, výkonnější verze pak 30 kg. Dojezd až 75 km. Cena:od 32.990 Kč.

 

Kaabo Wolf Warrior King.

Kaabo Wolf Warrior a Kaabo Wolf Warrior King – určeny jsou do města i do terénu, off-roadové pneumatiky, odpružení prý na úrovni motokrosového stroje, kvalitní zpracování, včetně přední vidlice. Dva motory o výkonu 1.200 W jsou ve špičce schopny dodat (režim Turbo) až 5.400 W. Plus samostatné osvětlení. U Kaabo Wolf King+, nosnost až 120, resp. 150 kg. Cena: od 54.990 Kč.

 

Číst 1747 krát Naposledy změněno čtvrtek, 22 červenec 2021 12:38

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.