pátek 26 duben 2024
Text Size

Designový LG Xboom 360 RP4 má nabídnout 360stupňový zvuk a několik variant osvětlení

Pro vnitřní i venkovní použití je určen přenosný aktivní reprosystém, který má v řádu týdnů přijít i na český trh (doba a cena zatím nestanoveny, cena v USA kolem 400 USD). Foto: LG Electronics

Rozměry reprosystému jsou 250 x 514 mm (průměr, výška) a zabudován je výškový reproduktor s titanovou membránou (průměr 25,4 mm) a také samostatný basový (průměr 133 mm) vyrobený ze skleněných vláken. Uvnitř je rovněž akumulátor typu Li-Ion (až 10 hodin poslechu) a zesilovač o udávaném výkonu, po připojení k 230 V, 120 W (RMS).

ČTĚTE TAKÉ: Kupujeme Bluetooth reproduktor: jak si dobře vybrat a na co nezapomenout

Napojit se můžete přes Bluetooth (verze neudána, kodek SBC) a linkový audio vstup. K dispozici je také rozhraní USB bez udání účelu (přehrávání, nebo dobíjení, případně obojí).

Atmosféru dotvářejí tři režimy osvětlení, standardní, přirozené a párty, další možnosti najdete v mobilní aplikaci. Reprosystém má kovovou rukojeť a látkový potah. Ke koupi bude v barvách Beige, Burgundy, Charcoal Black a Peacock Green.

LG Xboom 360 RP4 je částečně vyrobený z recyklovaných plastů a dalších materiálů pocházejících ze spotřebitelského odpadu a mimo jiné získal certifikaci Eco-Product od švýcarské společnosti SGS Société Générale de Surveillance SA.

Poznámka autora: tisková zpráva, ani severoamerické stránky LG nehovoří mj. o středovém reproduktoru, takže zřejmě nepůjde o samostatný basový, ale o středo-basový.

Číst 1192 krát Naposledy změněno čtvrtek, 16 září 2021 13:19

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.