úterý 16 duben 2024
Text Size

Služba HBO Max bude v Evropě spuštěna 26. října 2021. Dnes proběhlo slavnostní uvedení

Jak jsem vás před časem informoval, zmíněná VoD oznámila, že v počáteční fázi svého vstupu na evropský trh spustí vysílání ve 27zemích, na ty naše se dostane příští rok. Foto: archiv autora

Společnost HBO rovněž uvedla, že kromě již potvrzených 20regionů začne příští rok vysílat i v sedmi dalších a má jít o Nizozemsko, Turecko, Řecko, Estonsko, Lotyšsko, Litvu a Island.

ČTĚTE TAKÉ: HBO Max přijde do „některé“ Evropy v říjnu 2020

V rámci slavnostního zahájení byly poprvé představeny ukázky z připravovaného seriálu House of the Dragon (podrobněji zde) a třetí řady seriálu Boj o moc a seriálu Peacemaker. Zároveň bylo oznámeno, že filmy společnosti Warner Bros. budou letos v severských zemích a příští rok i ve Španělsku, Portugalsku, Nizozemsku, Řecku, na Islandu a ve střední a východní Evropě budou ke zhlédnutí na HBO Max už 45 dní po uvedení do kin.

HBO Max je streamovací platforma společnosti Warner Media založená na modelu DTC, resp. služby SVOD (Subscription-based VoD – model s předplatným). Nabídnout má – poprvé v Evropě na jednom místě – pořady z dílen Cartoon Network, DC, HBO, Max Originals a Warner Bros.

Služba bude spuštěna na nové celosvětové technologické platformě, což mj. zahrne možnost udělat profil vašemu dítěti či platit prostřednictvím alternativních cest (Pay Pal).

 

Číst 1470 krát Naposledy změněno úterý, 05 říjen 2021 16:17

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.