pátek 29 březen 2024
Text Size

Sluchátka Phillips TAA6606 Sport Headphones s technologií zvanou Bone Conduction ponechávají uši volné

Jde o sluchátka s přenosem zvuku přes lícní kosti a vlastně tak o kombinaci poslechu muziky a zároveň schopnosti, typicky běžce, operativně rychle reagovat na situaci v okolí. Foto: Philips

Technologie přenosu zvuku za pomoci vibrací přenášených kostmi je založena na speciálních měničích a stále zní tak trochu jako sci-fi. Ve skutečnosti to prý má být příjemná změna a zároveň to má být také bezpečnější. Právě bezpečnost ještě více podtrhuje zabudování LED světla do vybraných modelů, řízení má obstarat aplikace Philips Headphones.

ČTĚTE TAKÉ: Přicházejí nové, plně bezdrátové „pecky“ od uší Philips Fidelio T1

Sluchátka Phillips TAA6606 (od 3.174 Kč) jsou umístěna na vyztuženém pásku na krk a jejich nošení má být, podle výrobce, „opravdu velmi komfortní, a to zejména pro ty, kteří si potrpí na pořádný terén“. Výdrž je udávána na 9 hodin poslechu, plné nabití přes konektor USB-C do dvou hodin, rychlé částečné nabití (doba provozu neudána) za 15 min.

Jako materiál byl použit titan, sluchátka mají vysoké krytí IP67 (co je to) a napojují se přes Bluetooth 5.0 (profily neoznámeny). V ceně dostanete i pouzdro pro bezpečné skladování.

Poznámka autora: měl jsem zájem o zapůjčení, ale výrobce bohužel tato sluchátka na vyzkoušení a napsání článku neposkytuje.

Číst 1251 krát Naposledy změněno úterý, 16 listopad 2021 15:18

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.