pátek 19 duben 2024
Text Size

Pračky a sušičky Whirlpool Supreme Silence: nové funkce, snížená hlučnost

Podle výrobce zásadní novinka letošního roku v praní a sušení má přinést nový stupeň úspornosti a poradit si rovněž má s bakteriemi, alergeny a dalšími škodlivými mikroorganismy. Foto: Whirlpool

Novou generaci předem plněných praček a sušiček řady Supreme Silence (uvedeny byly tři – W6, W7 a W8) doprovází minimalistický design s černými dvířky a s nakloněným ovládacím panelem s rozměrným displejem.

Jsou vybaveny novým motorem a stojí od 17.990 Kč (pračka Whirlpool W6X W845WB) až po 19.990 Kč; např. pračka Whirlpool W8 W046WB či sušička Whirlpool W7 D93SB).

 

Pračka Whirlpool W6X W845WB (program).

 

Pračky jsou na 8, 9 nebo 10 kg prádla, pracují se senzorovou technologií 6. smyslu a všechny také mají parní funkce i při praní na nízkou teplotu. Nejvyšší modely praček mají osvětlení bubnu, hlučnost max. 71 dB, některé ale mají dodatečnou izolaci, takže hluk poklesl na 65 dB.

Nový motor má přímý pohon, vertikální a horizontální vibrace mají pohlcovat speciálně navržené boční panely. Pračky mají navíc další extra tichý program pro praní v noci.

Sušičky Whirlpool W6 D84WB, Whirlpool W7 D84WB i Whirlpool W7 D93SB jsou kondenzační s tepelným čerpadlem a jejich hlučnost je 59 dB. Vybaveny jsou dvojitým systémem filtrů z nichž první zachycuje většinu vláken (stačí ho prý následně opláchnout vodou), druhý se nachází u kondenzátoru a čistí se, po skončení sušicího cyklu automaticky tlakovými tryskami.

U vybraných cyklů můžete navolit jednu ze čtyř úrovní sušení, důležitá je i funkce, která má udržovat suché prádlo nadýchané a nezmačkané, a to po dobu až šesti hodin. Zároveň, podle výrobce, zabraňuje tvorbě bakterií a podobný systém prý najdete i u nových praček.

 

 

Číst 1263 krát Naposledy změněno středa, 24 listopad 2021 09:54

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.