pátek 19 duben 2024
Text Size

TCL v prosinci spustí proces aktualizací na Android 12

AKTUALIZOVÁNO: Společnost nabídne, podle vlastních slov „díky úzké spolupráci s firmou Google“ svým uživatelům nejnovější verzi operačního systému Android. Foto: TCL

AKTUALIZOVÁNO, 14.2.2022: odpověď od TCL na dotaz čtenáře (ciz diskuse níže) - "Podle informací lokálního zástupce, který má schvalování softwaru na starosti, prý Google pokazil lednovou bezpečnostní záplatu a všichni výrobci museli udělat rollback na prosincovou. Z tohoto důvodu museli tedy pozdržet i update na Android 12. Omlouváme se, Android 12 by měl dorazit předpokládám v řádu několika týdnů."

 

Výrobce nejprve spustí proces aktualizací u řady TCL 20 a jako první ji dostanete letošní vlajkový model TCL 20 Pro 5G, a to již v prosinci 2021. Během několika následujících měsíců se má dostat i na TCL 20SE, TCL 20L (foto v úvodu), TCL 20L+ (v ČR se neprodává) a TCL 20 R 5G.

ČTĚTE TAKÉ:

Tato oficiální aktualizace je výsledkem spolupráce v rámci programu Android 12 Developer Preview.

TCL 20 Pro 5G...
Číst 1260 krát Naposledy změněno pondělí, 14 únor 2022 11:00

4 komentáře

  • Odkaz Komentáře Bohous Herwig středa, 23 únor 2022 05:16 napsal(a) Bohous Herwig

    Nechci vám brát naštvanost :)
    Alcatel se stále prodává :)
    Jinak TCL co vím na tom bylo podobně jako ostatní. I když je pravda že na můj Samsung S20 mi už dvanáctka dorazila

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Tomáš středa, 23 únor 2022 03:52 napsal(a) Tomáš

    To je vážně neuvěřitelné. Takový amatérismus jsem naposledy viděl u Alcatelu, který se nyní skryl pod značku TCL. Všichni výrobci mají aspoň na nějakých svých modelech Android 12.... jen TCL, které se ke spuštění aktualizace hlásilo před čtvrt rokem, má prdlajs, a to i u své vlajkové lodi, která má jen tak mimochodem bezpečnostní záplaty staré půl roku. A to vše podle TCL proto, že Google udělal chybu. To se mi snad fakt jen zdá. Jako by nestačilo, že zničili tímto přístupem značku Alcatel, teď likvidují i svou hlavní značku. Idioti

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Bohous pondělí, 14 únor 2022 10:58 napsal(a) Bohous

    Tady je odpověď od TCL: "Podle informací lokálního zástupce, který má schvalování softwaru na starosti, prý Google pokazil lednovou bezpečnostní záplatu a všichni výrobci museli udělat rollback na prosincovou. Z tohoto důvodu museli tedy pozdržet i update na Android 12. Omlouváme se, Android 12 by měl dorazit předpokládám v řádu několika týdnů."

    Nahlásit
  • Odkaz Komentáře Michal pátek, 04 únor 2022 16:15 napsal(a) Michal

    Ani první únorový týden nedorazil Android 12 ani na vlajkovou loď 20Pro 5G, kde jsou bezpečnostní záplaty staré víc než 5 měsíců. O ostatních mobilech TCL raději ani nemluvím. TCL NAVŽDY SBOHEM!!!

    Nahlásit

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.