pátek 29 březen 2024
Text Size

Příruční svítilna Varta Nightcutter F40 s ikonou jménem Cree LED

„Měkčí“ forma klasické baterky Varta Indestructible F30 Pro (odkaz na test níže) nabídne světelný tok tisíc lumenů, regulaci kužele a ikonickou značku LED diod. Foto: Varta

Osazena je zmiňovanou a hodně výkonnou LED s udávaným dosvitem až 240 m a čtyřmi stupni regulace výkonu. Napájí ji opět, stejně jako u F30 Pro, klasické tužkové baterie (6x AA), doba provozu má být až 65 hodin.

ČTĚTE TAKÉ: Ruční svítilna Varta Indestructible F30 Pro (test, Produkt roku 2021) je výkonná a nejspíše i nerozbitná (možná buchar…)

Odlišuje ji ale také optika pře kterou můžete nastavit kužel světla, a to buď do dálky nebo na pokrytí prostoru (tzv. režim flood). Zmiňovanou regulaci světelného toku pak představují tři stupně intenzity plus blikání.

Tělo baterky je vyrobeno z anodizovaného hliníku s odolností vůči pádu z výšky dva metry, standard krytí (co to je) je IPX4 a k dispozici je rovněž indikátor stavu baterie (LED) a obvyklá vysoká záruka, v tomto případě 3 roky. Svítilna je už ke koupi za 1.199 Kč například na www.remivar.cz (externí odkaz, nové okno).

Číst 1247 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 prosinec 2022 02:06

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.