pátek 29 březen 2024
Text Size

Skylink letos hodlá nabídnout vlastní seriálovou tvorbu

Na televizní stanici Skylink 7 představují významný podíl tituly ze spřátelených produkcí Studio Canal a Canal+, tedy pořady evropského původu, patřící k novému majiteli vlastnícímu Skylink, resp. M7 Group.Foto: M7 Group

Z velké míry jde o exkluzivní premiéry seriálů a také filmy a dokumenty. V minulém roce k těm nejsledovanějším patřil dánský seriál Rukojmí ve tmě a Policie Paříž 1900, což byl také nejdražší seriál z produkce Canal+.

ČTĚTE TAKÉ: Seriál Policie Paříž 1900 to roztáčí ve skutečně velkém stylu

Společnost Skylink se proto loni rozhodla vstoupit do vytváření vlastní tvorby a jak říká Jaromír Glisník, člen představenstva M7 Group pod kterou Skylink patří a která je od roku 2019 součástí právě Canal+, „…chceme… našim divákům, mimo akvizice, nabídnout i originální produkci a koprodukční projekty vznikající pod hlavičkou skupiny Canal+ Group.“

Seriál Policie Paříž 1900 vysílaný na Skylink 7 v premiéře.

 

Prvním projektem, na kterém se Skylink koprodukčně podílel je romantický seriál „Planeta Single: Osm příběhů“ (foto v úvodu), který se částečně natáčel i v Praze. Koprodukční novinka Canal+ Polska a M7 Group má vycházet z motivů celovečerních romantických komedií, ve kterých protagonisté chodí na rande prostřednictvím stejnojmenné mobilní aplikace.

Seriál bude mít premiéru 7. února 2022 na stanici Skylink 7, která vysílá 24 hodin denně a můžete ho sledovat i v internetové Skylink Live TV.

 

Číst 1033 krát Naposledy změněno neděle, 16 leden 2022 17:28

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.