pátek 19 duben 2024
Text Size

Varta Wireless Power Bank s akumulátorem typu LiPo a bezdrátovým dobíjením

Baterie lithium polymer (LiPo) jsou zcela bez paměťového efektu, vhodné pro rychlodobíjení a navíc mají dlouhou životnost. V tomto případě byly použity do zásobníku energie s kapacitou 10.000 mAh. Foto: Varta

Powerbanka Varta nabízí tři konektory USB (2x klasické plus USB-C) a bezdrátové nabíjení. V případě drátu lze využít i systémů QuickCharge 3.0 (Qualcomm QC) a Power Delivery s až 18 W (jedno napojené zařízení), resp. 15W v případě dobíjení více zařízení. U bezdrátového dobíjení jde o standard Qi a využít lze až 10 W.

ČTĚTE TAKÉ:

Pokud jde o dobíjení powerbanky jako takové, využívá se – jak je dnes zvykem – konektor USB-C (Power Delivery na vstupu i výstupu). Vedle toho je tu i funkce zvaná pass-through určená pro případ, že je vybitá jak powerbanka, tak další napojovaná zařízení. Přes „pass-through“ se pak má dobíjet vše najednou.

O nabíjení a kapacitě akumulátoru informují čtyři diody, bezdrátové nabíjení najdete v místě s protiskluzovým gumovým kolečkem. Podle výrobce je ale také „…samotný povrch powerbanky z plastu se ´strukturou´ bránící prokluzování zařízení jak na stole, tak např. v ruce.“

Rozměry powerbanky jsou 78 x 15 x 158 mm (švh), hmotnost 250 g a v ceně 1.099 Kč dostanete kabel USB-A / USB-C.

 

Číst 1154 krát Naposledy změněno čtvrtek, 01 prosinec 2022 02:07

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.