neděle 28 duben 2024
Text Size

Dnes začíná premiérová 33. řada seriálu Simpsonovi

V úterý 25. ledna od 20:15 hod. ji najdete na stanici Prima Cool a prý zažijete něco „absolutně nečekaného…“ Snímek: FTV Prima

V nových příbězích zazáří Marge v epizodě pojaté jako muzikál na Broadway, Bart se dostane do basy a Homer se ocitne tváří v tvář největší tragédii svého života. A pochopitelně nemůže chybět oblíbený čarodějnický díl tentokráte parodující animovaný snímek Bambi, oscarové drama Parazit i legendární horor Kruh.

ČTĚTE TAKÉ: Glosa Vánoční hrad, Vikingové: Valhalla a nový Zaklínač

Základní koncept seriálu vymyslel Matt Groening prý během patnácti minut. V tu chvíli asi netušil, že Simpsonovi dostanou velkou řadu ocenění, včetně Emmy a Oscarů.

Animovaná rodinka má také svou vlastní hvězdu na hollywoodském chodníku slávy a seriál byl odvysílán ve více než 70zemích světa. Simpsonovi se rovněž dokonce dostali i na americké poštovní známky.

 

Číst 1073 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.