sobota 20 duben 2024
Text Size

Chcete si vyšperkovat počítač? Je tu nový Cooler Master

Vyhlášená společnost představila další modely počítačových skříní v několika provedeních. Foto: Cooler Master

I na český trh míří tři nové modely počítačových skříní. S HAF 500 (High Air Flow) se vrací řada kladoucí maximální důrazem na chlazení, MasterBox 500 a MasterBox TD300 pak mají probouzet i estetické cítění.

Cooler Master HAF (foto v úvodu) bude mít v průběhu roku několik variant. HAF 500 (157 €) je vybaven dvěma ventilátory o průměru 200 mm, které jsou umístěny na přední straně. Je tu i vnitřní ventilátor (Sickleflow, 120 mm) určený pro přímé chlazení grafické karty, jehož pozici lze navíc i přizpůsobit. Celkově je tělo schopno pojmout až sedm takovýchto ventilátorů, nebo dva chladiče (360 mm).

 

Cooler Master MasterBox 500 (119 €) je zaměřena na všestrannost a nabízí prostor pro až dva chladiče (360 mm) a sedm ventilátorů (120 mm). Horní a boční panel lze odejmout, díky zvýšené výšce skříně je tu i dostatek prostoru pro instalaci základní desky formátu ATX, dále grafickou kartu o délce 410 mm, chladiče procesoru (165 mm) a také zdroje (180 mm).

 

Cooler Master MasterBox TD300 Mesh (89 €) má zajímavý přední panel, horní lze snadno odejmout. I zde ocelová mřížka plní estetickou a funkční roli. Skříň má zároveň vytvářet svébytnou atmosféru se světelnými efekty.

Číst 1265 krát Naposledy změněno pondělí, 24 leden 2022 16:24

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.