pátek 26 duben 2024
Text Size

Varta Ultra Fast Wireless Charger aneb Zkuste to bez drátů…

Bezdrátová stolní nabíječka může pracovat buď na výšku, jde ale také položit. Má tříletou záruku a energii zvládá, typicky mobilu, dodat s až 15watty. Foto: Varta

Novinka je určena pro bezdrátové dobíjení různých kompatibilních zařízení, včetně sluchátek a hodinek, a to hned v několika jejich polohách. Díky dvěma cívkám totiž do ní zařízení můžete postavit na výšku, položit ho horizontálně a položit jde i celá nabíječka a mobil dát na ni. Šikovné budou i gumové nožičky bránící posunu zařízení mimo aktivní nabíjecí zónu.

K TÉMATU: Varta Wireless Power Bank s akumulátorem typu LiPo a bezdrátovým dobíjením

Pracuje se se standardem Qi (co je to) a dobíjený přístroj pochopitelně musí být kompatibilní, což ale dnes většina bezdrátově dobíjitelných je. Týká se to například vyšších modelů mobilních telefonů Nokia, Samsung, Sony, či TCL.

Varta Ultra Fast Wireless Charger (nebo také Varta UFW Charger) nabízí odstupňované dobíjení 5 W, 7,5 W, 10 W a 15W, přičemž pro nejvyšší stupeň je nutné nabíječku připojit ke zdroji typu USB (PD), tedy Power Delivery (co je to).

V ceně 999 Kč dostanete kabel USB-C, který následně můžete napojit na libovolnou dobíječku k mobilu (s výše uvedeným omezením). Využít můžete dobíječek s vývodem USB (A) 5 V/2 A; 9 V/1,67 A; 12 V/1,67 A).

 

 

Číst 937 krát Naposledy změněno úterý, 08 listopad 2022 20:59

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.