sobota 20 duben 2024
Text Size

Stolní rádia Technisatu na nejbližší měsíce? Vysoké výkony zesilovačů…

AKTUALIZOVÁNO: Koncem února nebo ještě v březnu by měl dorazit počátek slušné várky přijímačů digitálního rozhlasu DAB/DAB+. Nová vlajková loď provedená v audio systému 2.1 je pak naplánována na zhruba polovinu dubna 2022. Foto: Technisat

 

AKTUALIZOVÁNO: V reakci na článek nám společnost Atos Elektro oznámila, že už zná ceny a dokonce přijímá předobjednávky. Takže Technisat 570 CD IR přijde na 4.750 Kč, Technisat 380 CD IR pak na 6.990 Kč,

Podívejme se stručně na oznámené novinky, podrobnější zprávy a snímky najdete postupně na Televizním webu tak, jak budou uvolňovány. A na co se můžeme těšit?

K TÉMATU: Test TechniSat DigitRadio 10 IR aneb Šikovné a vybavené rozšíření vašeho A/V systému nejen o digitální rozhlas

Technisat DigitRadio 370 IR – novinka očekávaná někdy v květnu nabídne podobné vlastnosti jako stávající model DigitRadio 370 CD, ale bez mechaniky CD.

 

Technisat DigitRadio 380 CD IR.

Technisat DigitRadio 380 CD IR – jak říká název, k dispozici je přehrávání CD disků, dále pak obvyklé tunery pro příjem VKV a DAB a také internetových stanic (Wi-Fi 4 i 5 GHz). Využít můžete i aplikace pro Spotify, rozhraní USB, linkový vstup a streamování přes Bluetooth. Audio systém je typu 2.0 se zesilovačem o výkonu 2x 20 W (RMS). Barevný displej má úhlopříčku 6,1 cm (2,4"), hmotnost přijímače je plných 4,8 kg! Ke koupi někdy na přelomu března podle barevné varianty.

 

Technisat DigitRadio 570 CD IR.

Technisat DigitRadio 570 CD IR (foto i v úvodu, více zde) robustní stolní stereo přijímač s přehrávačem CD, Bluetooth, Wi-Fi (i 5 GHz), USB (i dobíjení) a audio vstupem. Ovládání přímo na přijímači, dodaným dálkovým ovladačem nebo aplikací. Výkon zesilovače 2x 5 W (RMS). Očekává se ještě tento měsíc, resp. spíše na přelomu měsíce.

Technisat DigitRadio 650 – nová vlajková loď značky se stereo audio systémem typu 2.1 s integrovaným zesilovačem o výkonu 2x 20 wattů (RMS) plus 30 W (RMS) pro zabudovaný subwoofer. Vedle VKV/DAB jsou k dispozici internetové stanice, Spotify, přehrávání z USB i LAN, audio vstup a také bezdrátové nabíjení pro mobil či jiné zařízení standardu QI. Rozměrný displej (8,9 cm – 3,5") LCD (IPS). Ke koupi někdy v polovině dubna ve čtyřech barevných kombinacích.

Více o rádiu v samostatném článku na Televizním webu (externí odkaz, nové okno).

 

Číst 1935 krát Naposledy změněno úterý, 22 březen 2022 15:10

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.