neděle 28 duben 2024
Text Size

Prima vs. O2: SledovaniTV přichází s řešením

Omezení přetáčení reklam v pořadech, které požaduje na O2 TV skupina Prima se už dotýká i dalších operátorů služeb IPTV a zasáhnout by mělo všechny. První už oznámil řešení. Foto: archiv autora

Spor mezi FTV Prima a O2 TV ohledně možnosti diváckého přetáčení (přeskakování) reklam v pořadech při sledování s tzv. zpětným zhlédnutím jste možná sledovali. Jak probíhal, najdete na odkazu níže. Nicméně tento přístup Prima plošně zavedla u všech operátorů IPTV a tak každý bude muset přijít s nějakým řešením, resp. si mezi nimi vybrat (možnosti viz odkaz). Pokud tedy chtějí kanály Primy ve své službě zachovat.

K TÉMATU: Závěr jedné éry IPTV: přetáčení reklamy diváky, byť zatím jen u FTV Prima, končí

SledovaniTV už s řešením operativně přišla a je jím tzv. doplňkový balíček. IPTV ve své zprávě říká, cituji: „Pokud nechcete reklamy sledovat vůbec, můžete si dokoupit doplňkový balíček ´Bez reklam´, který vám přeskakování reklam umožní. Cena tohoto balíčku je Primou pevně stanovena a celou částku za něj budeme odvádět společnosti FTV Prima.“

Balíček Bez reklam přijde na 69 Kč.

Poznámka autora: jinými slovy to znamená i to, že SledovaniTV zřejmě plošně zakáže přetáčení a uvidíme zda pouze v reklamních blocích (pokud to vůbec jde) nebo obecně.

 

Číst 940 krát Naposledy změněno pondělí, 28 únor 2022 12:54

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.