pátek 29 březen 2024
Text Size

Další „Den s digitálním rádiem“ už tuto sobotu

Proběhne u příležitosti dne otevřených dveří Českého rozhlasu a pořádá ho společnost RTI cz ve spolupráci s ČRo České Budějovice. Foto: archiv autora

Vedle přednášek a praktických ukázek návštěvníky opět čeká výstava přijímačů DAB, přijímač pro nevidomé, nebo třeba rádi integrované do zpětného zrcátka. Uvidíte například novinky společností Hama, Kenwood, Pop, Pure a Technisat, nově pak také bude přítomna aktuální nabídka přijímačů DAB+ značky Silvercrest, které prodává společnost Lidl. Celkem má být k vidění okolo 50přijímačů pro digitální rozhlas od 15výrobců.

Přijímače si budete moci vyzkoušet a některé i zakoupit a dozvíte se více i o pokrytí republiky signálem. Akci o den dříve doplňuje další v rámci projektu „Digitální rozhlas do škol“. Ta se koná v pátek 13. května na Střední průmyslové škole strojní a elektrotechnické, taktéž v Českých Budějovicích.

 

Číst 1190 krát Naposledy změněno pondělí, 09 květen 2022 20:14

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.