středa 24 duben 2024
Text Size

Nový O2 TV Box je tady. Pracuje s Android TV, fungovat má i jako MMC, ale není to žádná láce

Společnost O2 uvádí na trh svůj další set-top box, který má přinést vylepšené funkce, HDR, přehrávání multimédií (MMC), hlasové ovládání i podsvícený dálkový ovladač. Foto: O2

Operátor ho začne nabízet od 1. srpna 2022, kdy také odstartuje nová komunikační kampaň. Pokud si ho pořídíte, dostanete navíc ke každému zakoupenému O2 TV Boxu službu „O2 TV Zlatá“ na měsíc zdarma.

ČTĚTE TAKÉ: O2 TV chystá největší aktualizaci set-top boxů ve své historii

Podle výrobce je zásadní změnou ovladač pracující i přes Bluetooth, který má nyní tlačítka podsvícená, navíc má sám rozpoznat, že je tma a jakmile ho kdokoli vezme do ruky, automaticky se rozsvítí.

Nový O2 TV Box pracuje s Ultra HD (4K), má vestavěný Google Chromecast, má si rozumět s obsahem v HDR (co je to) a nabídnout má také funkce domácího multimediálního centra MMC plus samozřejmě klasické aplikace určené pro o. s. Android TV, jako HBO Max, Disney+ nebo třeba Lepší.TV.

Cena nového O2 TV Boxu bude stejná jako u jeho předchůdce, tedy 4.140 Kč nebo 69 Kč měsíčně v případě, že se zákazník rozhodne pro splátky bez navýšení, které bude posílat v rámci svého vyúčtování. Záruka je prodloužena na 5 let. 

Poznámka autora: O2 mluví i o hlasovém ovládání, ale Android TV oficiálně český ani slovenský jazyk nepodporuje. Běžné boxy s operačním systémem Android TV se cenově pohybují většinou kolem 2.500 Kč.

 

Číst 1094 krát Naposledy změněno úterý, 26 červenec 2022 11:43

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.