čtvrtek 28 březen 2024
Text Size

Kanadský centrální vysavač Hayden 70 má nabídnout roční provoz bez údržby a dlouhou záruku

Využívat má hybridního filtračního systému a svým výkonem a parametry má pokrývat, podle dovozce, skoro sto procent výstavby rodinných domků v ČR.  Foto: haydenvac.cz

Výhodou je i provoz na dva způsoby: bez sáčku jen se samočisticím oklepovým filtrem HEPA, který využívá systému Beam, a s velkokapacitním filtračním sáčkem pro který je udáván zmiňovaný roční provoz bez údržby. Vysavač je z výroby připraven na obě varianty, takže je na vás, jakou si vyberete. Vše vidíte na úvodním snímku, kde je také dodávané příslušenství.

ČTĚTE TAKÉ: Hisense začíná tlačit „malou bílou“ i u nás

V prvním případě jsou nečistoty ukládány přímo do spodní nádoby ve které může být – volitelně – filtrační sáček o objemu 25 l. Vysavač má celokovovou konstrukci, příkon 2.000 W a motor s tzv. měkkým startem.

Hayden 70 (od 14.990 Kč) za hodinu vysaje až 216 m3 a je určen pro podlahovou plochu do 400 m², přičemž délka potrubní větve může být až 60 m. Hlučnost je udávána na 62 dB, rozměry centrální jednotky jsou 302 mm (průměr), 952 mm (výška) a hmotnost je 10,2 kg. Na Hayden 70 je poskytována záruka 5 + 5 let.

Číst 925 krát

Zanechat komentář

Veškeré vulgární, urážlivé a nesouvisející komentáře nebo komentáře v rozporu se zákony ČR budou smazány! Komentáře nelze využít jako reklamu na jakoukoli výdělečnou činnost bez svolení majitele webu. Majitel webu si vyhrazuje právo na upravení, případně odstranění komentářů porušujících pravidla i na odstranění komentářů bez udání důvodu.